Wednesday, June 5, 2013

Launching FB Ilashphotographer

Akhirnya.....
Setelah dikerah...setelah ditanya berkali kali...setelah di paksa.....
Lastly kami (Ilashphotographer) telah ada fan page!!!!!
Kalau ikutkan sebelum ni kami hanya ada blog sahaja di ilashphotographer2u
And now...kami telah ada Ilashphotographer di FB....bolehla LIKE di SINI
Maklum je la, ada orang yang tidak familiar dengan blog.....mereka lebih senang dengan FB
dan rasanya FB lebih mudah untuk kami sampaikan apa-apa maklumat sebab blh kuar kat wall kan....

So sesapa yang ingin memberi sokongan kepada kami bolehlah LIKE dan bagi customer kami
Senang la nanti boleh tengok photo-photo korang kat sini.....ajak kengkawan berkampung kampung...
Kalau ada yang x jumpa, just search je Ilashphotographer....

Ni muka cover nya....gambar main tangkap muat sebab buat page ni try n error jer....hahahaha......


2 comments:

  1. Replies
    1. Thanks zoey.....baru berani nk buat fanpage, klu tak xde keyakinan diri

      Delete